PANDHUIS LEEUWARDEN

U wilt de komende tijd over extra geld kunnen beschikken en u wilt uw bezittingen niet kwijtraken?" Verkoop tijdelijk uw goederen aan ons.

Verpanden

Indien u voor korte tijd geld nodig heeft kunt u ook bij pandjeshuis Leeuwarden terecht.
Hiervoor bieden wij u een terugkoop-optie.
Met deze mogelijkheid heeft u het recht, maar niet de verplichting om voor een bepaalde datum uw goederen terug te kopen (verpanding / onderpanding van goederen).

Eenvoudig

Om geld te verkrijgen, dient u zich enkel te melden aan het loket voorzien van een identiteitsbewijs, teneinde uw bezit op waarde te laten schatten. Wij bekijken de goederen en bepalen samen met u het pandbedrag.

Discreet

De personeelsleden van pandjeshuis Leeuwarden zullen vertrouwelijk met uw gegevens omgaan.

Snel

Uw bezit zal onmiddellijk getaxeerd worden. Zodra de schatting uitgevoerd is en indien u akkoord gaat met het voorgestelde bedrag, zal een van onze medewerkers een terugkoopovereenkomst met u tekenen, waarna wij u onmiddellijk het overeengekomen bedrag zullen uitbetalen.

Soepel

U ontvangt en tekent een terugkoopovereenkomst. In de overeenkomst staan duidelijk alle voorwaarden, zoals de verlengingskosten, de terugkoopkosten en de uiterste data's waarop u kunt verlengen of terugkopen. Zo weet u precies waar u aan toe bent !
Op elk moment tijdens de duur van het terugkoopovereenkomst kunt u de goederen terugkopen of het contract verlengen. Als u besluit de goederen niet terug te kopen, dan laat u het contract aflopen waarna wij de goederen aan derden mogen doorverkopen.

Veilig

De terugkoopartikelen worden zorgvuldig bewaard in afwachting van uw terugkoop. Zolang uw terugkoopovereenkomst geldig is, worden de terugkoopartikelen dus niet gebruikt of doorverkocht. De voorwerpen worden bewaard onder de beste veiligheidsvoorwaarden. Wij zijn gerechtigd om u aanbod zonder opgaaf van reden te weigeren.

De goederen die u aan ons kunt verpanden zijn oa:sieraden,goud of sloopgoud,caravans, aanhangwagens, scooters, witgoed, spelcomputers, lcd tv's, aparatuur en alles waar wij verder handel cq waarde in zien.

Bij witgoed en electronica vragen wij om de aankoopbon. De goederen dienen schoon en werkend te worden ingebracht Bedragen vanaf €500,00 dient u 1 dag van te voren te bellen.Dit in verband met kasgeld. ( Er is nooit zoveel contant geld aanwezig]

Stallingskosten caravan, aanhangwagen, auto en boot zijn €30 per mnd.

Mocht u vragen hebben kunt u ons altijd bellen.