GOUD INKOOP EN VERPANDEN VAN GOEDEREN

Hoogste prijs garantie goud en zilver inkoop.

Al jaren een vertrouwd adres in Leeuwarden met een zeer goede naam als het gaat om de verkoop van uw goud, zilver of sloopgoud.

Wij geven op het moment zeer hoge prijzen voor uw goud, sloopgoud of zilver. Ga gerust eerst ergens anders uw goud aanbieden en kom dan bij ons, dan zult u zien dat wij een zeer hoge prijs geven.

Te koop gevraagd: goud, sieraden, gouden tientjes en andere gouden munten, sloopgoud, sloopzilver goudbaren, Tandengoud, zilverbaren, zilveren guldens, rijksdaalders, tientjes enz. enz.

Hoge prijzen voor Billion Coins.

Voor beleggingsmunten oa,Maple Leaf,Eagles,Kookaburra,Andorra Eagle,Wiener Philharmoniker, Panda,Koala en alle andere soorten bellegings munten geven wij minimaal de spotprijs + 10% !!! Ook voor 1 Ounce zilverbaartjes en baartjes tot 100 Gram geven wij de spotprijs + 10% !!! Wij berekenenĀ u geen aanvullende kosten als: toets - / administratiekosten, etc.

De waardebepaling van uw goederen is geheel vrijblijvend en gratis.
Goederen worden getest en gewogen in uw bijzijn.
Wij betalenĀ u netto uit per gram goud excl. stenen en dergelijke. Ook zijn wij bereid om bij u thuis vrijblijvend een taxatie van uw goud te doen, zodat u er niet mee over straat hoeft.

Inkoop per post is ook mogelijk, u kunt ons bellen of mailen voor de mogelijkheden.

WIJ BETALEN EEN ZEER HOGE PRIJS,U KUNT ONS BELLEN VOOR DE DAGKOERS

DIRECT CONTANT GELD

Tevens is het ook mogelijk uw goud te verpanden als u snel over contant geld wilt beschikken